Deformare plastica la rece

EDOROM METAL a fost infiintata in anul 2004 si este parte a grupului DEKEM alaturi de alte 3 companii Somica, Erode si Sorem, localizate in doua zone puternic industrializate din Franta, respectiv Besançon si Yevres. Obiectul principal de activitate al companiei EDOROM METAL este deformarea plastica la rece, incluzand urmatoarele procese tehnologice: ambutisare, decupare/stantare, stantare progresiva si montaj prin presare.

Ambutisare

Decupare / Stantare

Stantare progresiva

Montaj prin presare

Serviciile Edorom


Decupare / Stantare

Stantare progresiva

Montaje prin presare

Ambutisare

Asamblare prin Sudura

Spalare industriala

Degresare

Vibrofinisare

Edorom Metal este situata in localitatea Geoagiu, jud. Hunedoara


SUPRAFATA DE PRODUCTIE

In prezent, EDOROM METAL isi desfasoara activitatea pe o suprafata totala de productie de 1.400 m2 , precum si 360 m2 spatii de depozitare.

Compania intentioneaza de asemenea sa isi extinda spatiul de productie prin construirea unei noi hale de productie de 1000 m2 ce va fi alaturata halelor existente .


PERSONAL CALIFICAT

Personalul angajat al EDOROM METAL este calificat beneficiind in permanenta de pregatire si cursuri de specialitate in domeniul nostru de activitate.

In prezent, unul din obiectivele companiei noastre este sa isi mareasca numarul de angajati, odata cu extinderea capacitatii de productie.

Domenii de activitate

Pentru o cotatie de pret va rugam sa ne contactati